Një pjesë e autostradës Pejë – Prishtinë është e bllokuar për shkak të aksidenteve zinxhirore ku janë përfshirë 10 vetura e janë lënduar shumë persona.

Pak më parë Gazeta Express raportoi për një aksident masiv nga Kroi i Mbretit në Sllatinë, deri në Komoran.

Aksidentin e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës në orët e pasdites.

“Ju informoj se ne Autostradën Prishtine- Pejë, konkretisht prej Sllatine, Kroi i Mbretit deri ne Komoran, njësitet tona policore për menaxhimin e autostradës janë duke u marrë me disa raste te aksidenteve, ku vlerësohet se ka dëme materiale dhe lëndime në njerëz”, ka thënë Daut Hoxha, zëdhënës i PK’së.

Më poshtë ju sjellim pamje të reja nga ajo pjesë e autostradës ku ndodhën aksidentet: