Pamje të refugjatëve shqiptarë që nuk janë publikuar asnjëherë më parë

Në 20 vjetorin e luftës së Kosovës janë duke u publikuar fotografi, video dhe materiale të tjera që janë regjistruar në lokacione të ndryshme, gjatë kohës së dëbimit në masë të shqiptarëve nga serbët.

Së fundi është publikuar edhe një video ku shihen shqiptarët duke e lëshuar Kosovën, të cilët shihen të jenë familje me gra e fëmijë, në mesin e të cilëve shihen edhe duke u trajtuar nga plagët e mara.

- Advertisement -

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

MË TË FUNDIT