Pamje të bukura nga fshatrat Turiqevc dhe Vojnik (VIDEO)

Vazhdojmë me pamjet e bukura nga fshatrat e ndryshme të Skenderajt.

Kësaj radhe na vijnë pamje të bukura nga fshatrat Turiqevc dhe Vajnik.

Pamjet janë realizuar nga mjeshtri i fotografisë Hilli Veliu.

Vazhdojmë me bukurit natyrore që i ka komuna jonë Turiqevc- Vojnik

Posted by Hilli Veliu on Tuesday, May 19, 2020

- Advertisement -

MË TË FUNDIT