Pamje nga vizita e Hysni Gucatit në Kosovë

T7 po e përcjellë nga afër vizitën e ish-kreut të OVL UÇK-së, Hysni Gucati, i cili ndodhet në Kosovë, saktësisht në Spitalin e Mitrovicës, ku po qëndron babai i tij për shkak të një sëmundje.

T7 raporton se Gucati ka arritur në Kosovë mëngjesin e sotëm dhe po përcillet nga Policia e Kosovës.

Më shumë rreth vizitës së tij mund të shihni sot në “Frontal” në T7 duke filluar nga ora 17:00.

Trupi gjykues i kryesuar nga Charles L Smith II, ka caktuar datën e shpalljes së aktgjykimit në çështjen kundër Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt, ku vendosi që kjo datë të jetë 18 maji 2022, ora 10:00.

Gucati e Haradinaj po akuzohen për vepra penale që ndërlidhen me pengimin e administrimit të drejtësisë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT