Pamje nga luftimet mes Armenisë dhe Azerbejxhanit

Luftimet vazhdojnë përgjatë vijës së kontaktit midis forcave të armatosura të Armenisë dhe Azerbajxhanit.

Televizioni shtetror i Armensië ka lëshuar pamjet e ku shihem humbjet e ushtrisë së Azerbejxhanit si në mjete ushtarake dhe në njerëz.

Gjatë ditës të dy vendet shpallën gjendje lufte.

Këto luftime u kundërshtuan nga BE, e cila bëri thirrje për armëpushim

Kujdes! Pamje të rënda: