Pamje e frikshme: Gjendet bolla gjashtë metra në Abri të Drenicës (VIDEO)

Rr. Deliu banor nga fshati Abri e Epërme e Drenasit, gjërsa ishte në mal ka hasur në një bollë me përmasa gjigante. Siç thotë Deliu, në ato momente ishte një ndjenjë trishtimi, sepse pashë diçka që nuk kisha besuar se gjendet në vendet tona. Ai në ato momente ka nxjerrë telefonin dhe ka inçizuar bollën, ku përafërsisht arrinë 6 metra gjatësi, shkruan Drenica Press. Portali Drenica Press, ju sjellë më poshtë video inçizimin e bërë nga Rr. Deliu.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT