Pacquaio e mbanë fjalën, ky është gjesti i madh i tij

Manny Pacquiao e ka humbur meçin me Floyd Mayweather, por jo edhe burrërinë e tij. Boksieri i famshëm filipinas kishte premtuar para meçit se gjysmën e fitimeve nga ky duel do ti dhuronte për bamirësi. Premtimin e dhënë ai do ta mbajë dhe se diku rreth 55 milion euro do të ndahen për bamirësi.

“Manny e ka mbajtur fjalën. Ai është duke i bërë vendin parave të cilat do ti ndajë përgjysmë. Më shumë se 50 milion euro do të ndahen për organizata humanitare. Kjo gjë është e sigurtë dhe do të dëshmohet” ka thënë Bob Aurum, promotor i meçit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT