Pas heqjes së masës së reciprocitetit nga qeveria Hoti kanë ardhë reagimet e para nga Lëvizja Vetëvendosje.

Deputetja e LVV-së, Fitore Pacolli thotë se kjo është qeveria e Thaçit raporton Gazeta Blic.

Ajo thekson se nga sot të gjitha maunet që vijnë nga Serbia lejohen të hyjnë brenda territorit të Kosovës.

1. Dokumente që KUNDËRSHTOJNË KUSHTETUTËN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS;

2. I referohen me REPUBLIKA E SERBISË;

3. Përmbajnë çfarëdo elementi që MOHON PAVARËSINË dhe SOVRANITETIN e REPUBLIKËS SË KOSOVËS .

Shtet PA DINJITET e PA SOVRANITET

Postimi i plotë: