Pacolli: Mbretëroftë begatia mbi popullin tonë

Me rastin e vizitës së tij në Bashkësinë Islame të Kosovës, presidenti i AKR-së, Behgjet Pacolli në urimin drejtuar qytetarëve u shpreh se lutet që të mbretërojë mirëqenia mbi popullin e Kosovës.

 “Në këtë ditë të madhe shfrytëzoj rastin që t’iu uroj të gjithë qytetarëve myslimanë të Kosovës Ditën e Bajramit. Lus Perëndinë që të dominojë gjithmonë mirëqenia, lumturia dhe begatia mbi popullin tonë”, tha Pacolli.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT