Fotografi nga mjeshtri Sefer Aliqkaj

Më 03.11.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Rukolli 3 (Kodi: 74000010007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e rr.28 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit.

Më 05.11.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci  (Kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliqi i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive. /Drenica Press/