Orari i ndeshjeve të radhës për Shqipërinë

   

  Deri në fund të kualifikimeve për “Euro 2016” për Kombëtaren Shqiptare kanë mbetur edhe katër ndeshje.
  Muaji shtator do të jetë tepër i vështirë për kuqezinjët, pasi luajn me Danimarken dhe Portugalinë.
  Orari i ndeshjeve:
  4 shtator 2015 (20:45) Danimarkë – Shqipëri
  7 shtator 2015 (20.45) Shqipëri – Portugali
  8 tetor 2015 (20.45) Shqipëri – Serbi
  11 tetor 2015 (18.00) Armeni – Shqipëri.