OBRM-PP: Përgjegjësi për stafin që me inat shkatërron Qendrën e skijimit në ‘Kodra e Diellit’

Këshilli Komunal i OBRM-Partisë Popullore nga Tetova, fuqimisht ka reaguar dhe kërkon përgjegjësi, siç thuhet, ndërtim i papërgjegjshëm dhe i paorganizuar në ndërtimin e një ashensori skijimi-gjashtëulëse të qendrës së skijimit “Kodra e Diellit”, transmeton Telegrafi Maqedoni.

“Pas defektit të sistemit të furnizimit me ujë i cili rrezikon më shumë se 100.000 qytetarë, që të mos na mësojë leksionin dhe vazhdon me punën e tij jo cilësore që kontribuon në shkatërrimin e një prej ashensorve ekzistues të skijimit”, thuhet në reagimin e OBRM-PP nga Tetova.

Këshilli Komunal i Partisë të Tetovës pyet nëse i ashtuquajturi “investim”, qeveria synon për të rinovuar ose shkatërrimin e Qendrës së skijimit “Kodra e Diellit”, dhe kërkon që në kohë sa më të shpejtë të mundshme të thërret në përgjegjësi menaxhimin e ELEM dhe “Elem tours” ku të tërbuar shkatërrojnë Qendrën e skijimit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT