Obama për rrëzimin e aeroplanit rus: Turqia ka të drejtë të mbrojë territorin e saj

Ka reaguar Presidenti Obama rreth rrëzimit të aeroplanit rus nga Turqia. Ai ka thënë se ende po i pret detajet, por ka theksuar se Turqia ka të drejtë ta mbrojë territorin dhe hapësiren e saj ajrore.

“Ende po i marrim detajet se çfarë ka ndodhur. Turqia ka të drejtë të mbrojë territorin dhe hapësirën ajrore. Është e rëndësishme që turqët dhe rusët të flasin mes vete që të merret vesh se çfarë ka ndodhur”, ka thënë Obama në një konferencë për media bashkë Presidentin e Francës.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT