Nura, zëri i qytetarëve të Skenderajt, kandidat për ulëse në Kuvendin e Kosovës

Fadil Nura vlerësohet si person mjaft i përgatitur dhe zëri i qytetarëve të Skenderajt.

Nura në këto zgjedhje parlamentare garon me numër 50 në kuadër të Partisë Demokratike të Kosovës.
Lidhur me kandidimin e tij, Nura përmes rrjeteve sociale shkruan:

Të dashur qytetarë!
Të nderuar votues, ju që jepni mandatet për të qeverisur më vendin.
Partia Demokratike Kosovës më besoj kandidaturën për t’a kerkuar besimin tuaj për deputet në Parlamentin e Republikës!
Besimi juaj sublimohet, nr. 50

- Advertisement -

MË TË FUNDIT