Numërohen mbi 8 mijë vota me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta, këto janë rezultatet

Janë numëruar mbi 8 mijë vota me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta deri më tani. Më saktësisht bëhet fjalë për 8 mijë e 135 vota.

Nga rezultati i përditësuar në KQZ-së, nga këto vota e para ka dal Lëvizja Vetëvendosje e cila deri më tani ka grumbulluar 3 mijë e 775 vota. Pas saj rënditet Partia Demokratike e Kosovës me 1 mijë e 526 vota, ndërsa 865 vota ka marrë LDK-ja. Në vendin e katërt është renditur AAK-ja.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT