“Nuk shesim lojtarë për të bërë biznes!”

     

    Drejtori sportiv i Interit, Piero Ausilio, thotë se ata nuk e kanë në plan ta shesin sulmuesin Mauro Icard.
    “Nëse dikush ofron 40 milionë euro gjatë verës? Ne nuk kemi synim të bëjmë biznes, ne e mendojmë të tashmen dhe të ardhmen e këtij klubi me Icardin. Synimet tona janë të qarta. Ne po ndërtojmë ekip për të periudhë një të gjatë me lojtarë të talentuar e të rinj”, ka thënë Ausilio për Sky Sport.