Nuk po i zë zyra e PDK-së në Skenderaj, përkrahesit e Sami Lushtakut dhe PDK-së (FOTO)

Me qindra aktzivistë edhe gjatë ditës së sotme janë takuar me Kryetarin e PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtakun, shkruan Drenica Press.

Siç bën të ditur vet Lushtaku, ky takim gjatë ditës së sotme është takimi i dytë me radhë me shtabet zgjedhore të PDK-së në Skenderaj.

Më këtë rast Lushtaku tha: “Sot takova grupin tjetër të shtabeve zgjedhore të nëndegëve në Skenderaj. Entuziazmi në Skenderaj është aq i madh sa nuk thuhet. Ky motiv i strukturave tona do të kurorëzohet me fitoren e Partisë Demokratike të Kosovës. SL

Imazhi mund të përmbajë: 16 njerëz, njerëz të ulur

- Advertisement -

MË TË FUNDIT