Nuk ndalet Sami Lushtaku, takime të vazhdueshme me përkrahës të tij (FOTO)

Sami Lushtaku ka filluar takime të shpeshta me përkrahës të tij në Komunën e Skenderajt.

Lushtaku gjatë takimit me Lagjen 3 tha se: Lagjja 3 e Skenderajt ka qenë dhe mbetet mbështetëse e fuqishme e Partisë Demokratike të Kosovës. Ata edhe sonte e dëshmuan mbështetjen e parezervë për kandidatin për kryeministër Enver Hoxhaj, për kandidatët tanë për deputetë dhe në përgjithësi, për programin tonë politik i cili është më i miri! SL

Imazhi mund të përmbajë: 3 njerëz, njerëz të ulur, tabelë dhe E brendshme

- Advertisement -

MË TË FUNDIT