Nokia e ardhshme e lakuar ?

Telefonat e ardhshëm të markës Nokia ka gjasa që të jenë të lakuar.

Nga fotoja më poshtë mund të shihni se si po planifikon që kompania të nxjerr në treg në të ardhmen modele të reja me dizajne të tilla. Ndonëse i shfaqur vetëm në koncept nga dizajnues Eoin Bracken për telefonin e ardhshmë të Nokias, kush do të thotë se nuk do të ketë pamje të këtillë.

Nokia Ember planifikohet të prodhohet me material polikarboni dhe paneli LCD, të cilët do të bëjnë që telefoni të jetë i lakuar. Materiali prej polikarboni te “Nokia Ember” do të shtrihet në të gjitha skajet e ekranit dhe nuk do të ketë korniza anësore.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT