Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë në Komunën e Drenasit njofton se për të gjitha kërkesat lidhur me nevojat apo shqetësimet lidhur me trajtimin e qenve endacak mund t’i adresoni tek kompania kontraktuese.

Kompania kontraktuese është “Veterinari” në Drenas me pronar Florian Mulaj dhe mund të thirrni në numrin 049/226 365.

Kjo kompani është zgjedhur nga Aagjencia e Veterinës dhe Ushqimit në kuadër të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rajonal./Drenicapress.info