Njoftim për nxënësit e Skenderajt

Komuna e Skenderajt përmes një njoftimi ka bërë të ditur se Drejtoria komunale e Arsimit, ka organizuar konkursin “Gjuhëtari i ri” në nivel komune, transmeton Drenica Press

Pjesëmarrës në këto gara ishin nxënësit më të mirë të përzgjedhur nga shkollat e Skenderajt, pra nxënësit e klasëve të VI-ta, VII-ta, VIII-ta dhe IX-ta.

Garat në lëndën e Gjuhës shqipe janë mbajtur në Qendrën e Kompetencës dhe janë administruar nga zyrtarët e DKA-së. Rezultatet e këtyre garave do të dalin të mërkurën pasdite. Për nxënësit fitues të këtyre garave do të ndahen mirënjohje dhe shpërblime. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT