Njoftim për hapjen e çerdheve private në Drenas

Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria Komunale e Arsimit, njofton përfaqësuesit e çerdheve private dhe të gjithë qytetarët, se për shkak të gjendjes së krijuar nga pandemia globale e covid-19, ka formuar komisionin profesional, i cili ditëve në vijim do të vlerësoj mundësitë e hapjes së çerdheve.

Për epilogun e vlerësimit të komisionit, do të njoftoheni me kohë.
Ju faleminderit për mirëkuptim!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT