Njoftim nga Liga Komuna e Futsallit-Drenas

Në një njoftim të Ligës Komunale të Futsallit thuhet se “ndeshjet e Ligës së Institucioneve dhe të Ligës Komunale, të parapare të zhvillohen këtë vikend, janë shtyrë për javën e ardhshme.
Arsyet e kësaj shtyrje bëhet e ditur se ka të bëj me atë se stafi i Ligës ka udhëtuar drejt Shqipërisë për të kryer disa trajnime dhe seminare, prandaj pamundësohet mbarëvajtja e Ligës në këtë javë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT