Njoftim nga komuna e Drenasit për vlerësimin e dëmeve të shkaktuara nga vërshimet

NJOFTIM PËR QYTETARËT LIDHUR ME VLERËSIMIN E DËMEVE

Njoftojmë qytetarët se deri nesër, me datë 19.01.2021, ora 12:00, të dorëzojnë kërkesat për vlerësimin e dëmeve të shkaktuara nga vërshimet në Komunën e Drenasit.

Kjo vjen si rrjedhojë e kërkesës së nivelit qendror që kërkesat për vlerësimin e dëmeve t’i përcjellim deri të mërkurën, me datë 20.01.2021.

Komisionet janë në teren dhe po punojnë maksimalisht që tu përgjigjen të gjitha kërkesave të qytetarëve për vlerësimin e dëmeve.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT