Njoftim nga KEDS’i: Fshatrat dhe qytetet që nesër nuk do të kenë rrymë

KEDS njofton se në disa lokalitete në Kosovë nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, për shkak të punimeve të planifikuara për siguri të sistemit energjetik.

Ky është orari i punimeve dhe rrjedhimisht i ndërprerjes së rrymës sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës:

1.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Lebanë te Baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc- Zuqollët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar në TS Leban te baza 1 dhe TS Te kanali Besi.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2, Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Rajoni i Mitrovicës:

1.

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajri (Kodi: 71075004) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Qyteti, Lagja Bajr, Frashëri .

Arsyeja: Punime ne vendosjen e kabllos bistek 10kV ajror

2.

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

TS.10/04kV TS-5 (Kodi: 70000002001) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

TS.10/04kV I.K. SH.P.K.-dega Mitrovicë (Kodi: 70000002011) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Qyteti, Lagja Bajr, Frashëri .

Arsyeja: Punime ne vendosjen e kabllit bistek 10kV ajror.

Rajoni i Gjakovës

1.

Në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoqishtë.

Arsyeja: Montimi i shkarkuesve të mbitensionit në TS Zoqishtë II dhe verifikimi i nivelit të vajit në trafostacion.

Rajoni i Prizrenit

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Vendet: Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana.

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit 10/0.4 te mbingarkuar NS Arbane te Abidini

2.

TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym .

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 te NS Gjonaj 3.

Punime në projekte investive

Rajoni i Ferizajt

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 të ndërprehet:

TS 10/04kV TS 28 Nëntori e re (kodi: 40000004252) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS 28 Nëntori (blinda ) (kodi: 40000004242) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS 28 Nëntori (MBTS) (blinda ) (kodi: 40000004243) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla- një pjesë dhe rr.Marie Shllaku.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT