Njoftim nga KEDS-i, këto qytete e fshatra nesër do të mbesin pa energji elektrike

KEDS ka njoftuar se për arsye të punimet në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike në keto vende.

Në ditët në vazhdim pritet të ketë ndërprerje të rrymës elektrike në këto vende.

Njoftimi i KEDS’it:

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 11:00 – 12:00 dhe nga 14:30 – 15:30

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit në TS Vërmica 1.

2.

TS 35/10 kV Malisheva: do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS Ngucat II.

Pejë

1.

TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Deçani (Kodi: 53057003005) prej orës 10:00 deri 12:30

Vendet: TS Deçani.

Arsyeja: Balancimi i ngarkesave në këto dy nënstacione.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Carrabreg i epermë Dautaj (Kodi: 53000003014) prej orës 10:30 deri 12:30

Vendet: Carrabreg i Epërm- Dautaj.

Arsyeja: Balancimi i ngarkesave ne keto dy nenstacione.

3.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi 53000004) nga ora 13:00 deri në 15:00

Vendet: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

21.01.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (kodi: 40000001) prej orës 09:00 – 13:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Gjaovani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjja e Qiraxhive (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muskim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj nga dalja 10 kV Rexhep Bislimi do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Shen Jeronimi ( kodi: 40000003201) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV f&a inxhinjeringu ( kodi: 40000003206) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV qendra E kompetences (kodi: 40000003247) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV RE-ing ( kodi: 40000003204) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Hasan Prishtina ( kodi: 40000003205) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Kisha Katolike II ( kodi: 40000003209) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Bibaj e re ( kodi: 40000003202) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Pylltaria (kodi: 40000003203) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Fakulteti i shkencave ( kodi: 40000004257) prej orës 09:00 -21:00

Vendet: rr. M25-3( një pjesë), bizneset komerciale, Kisha, Fakulteti i shkencave dhe Qendra e Kompetencës.

Arsyeja: Realizimi i termo-lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

21.01.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 daljet 10kV prej orës 09:00 deri ne ora 17:00.

Vendet: KFOR-i italian në Bellopojë.

Arsyeja: Ngritje e një shtylle metalike tipi “6ZD” në njërën anë të LP 35 kV Isniq (KFOR-i italian) dhe punimi i kokave kabllovike të jashtme 35 kV dhe energjizimi i kabllove 35 kV.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (kodi 80080010) prej orës 12:00 deri në ora 12:30.

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Lidhja e zbarrave tek kthina e tensionit të mesëm.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT