Njoftim me rëndësi për qytetarët e Komunës së Drenasit

Njoftojmë banorët e qytetit të Drenasit, ata të cilët jetojnë në banesa kolektive, se sonte (24.03.2020) duke filluar nga ora 22:00 do të bëhet dezinfektimi i hyrjeve të objekteve nga kompania e pastrimit “Olti Group” në Drenas.

Komuna e Drenasit, falënderon kompaninë e pastrimit “Olti Group” e cila në mënyrë vullnetare ka shpreh gatishmërinë të bëjë dezinfektimin e objekteve banesore në Drenas.

Dezinfektimi do të bëhet edhe në objektin e Komunës si dhe objektin e shërbimit të zjarrfikësve në Drenas.

Lusim të gjithë qytetarët e banesave kolektive të banimit në Drenas, që gjatë kësaj ore (22:00) të qëndrojnë brenda dhe të mos bëjnë lëvizje.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT