Njihuni me unazën e mençur Ö (Video)

Teknologjia çdo ditë e më shumë po merr përmasa të ndryshme.
Lansimi i unazave të mençura vetëm se ka marr hovë.
Kjo është unaza Ö që funksionon me Bluetooth. Kjo unazë mund të lidhet me telefonin tuaj dhe ju lajmëron për thirrje telefonike, mesazhe si dhe njoftime të ndryshme. Kjo unazë ka bateri me kapacitet 40mAh.
Për më shumë shih videon më poshtë

- Advertisement -

MË TË FUNDIT