Njihuni me telefonin në formë të orës (Video)

Ky është një telefon mjaftë interesant, prezantuar në ngjarjen e fundit në Kongresin Botëror të Telefonave. Kjo pajisje telefonike vjen në formë të orës dhe është mjaft e përshtatshme.
Këtë product e ka prezantuar kompania Monohm dhe quhet Runcible.
Pajisja operon me sistemin Firefox OS, ka një portë për karikim, një kamerë në anën e pasme dhe ju lejon të vendosni një zinxhir.
Megjithëse është praktik, ky model ka disa kufizime si: ofron vetëm 12 kontakte që mund t’ju telefonojn, tjerët duhet t’ju dërgojnë mesazhe zanore, ju njofton vetëm kur keni aktitvete të shumta soclia si dhe disa kufizime të tjera.
Telefoni Runcible do të vije në treg në fund të vitit, çmimi për të besohet se do të sillet rreth 600 dollarë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT