Njihuni me shqiptaren bamirëse, e reja që bëri ushtrinë në Zvicër

Jetmira Avdili është një vajzë e re me origjinë nga Kosova, e cila po përmendet së shumti në Zvicër.

E reja njihet si bamirëse dhe e prirur për të ndihmuar pafund njerëzit, pa pritur që të marrë shpërblim nga ana e tyre.

Në një intervistë për emisionin ‘n’ZOOM’ shqiptarja nga Kosova ka zbuluar disa detaje nga jeta private duke treguar edhe faktin se ka kryer ushtrinë.

Jetmira tregon si i ka lindur dëshira për të bërë bamirësi dhe për të kryer ushtrinë.

(Minuta 5:40)

- Advertisement -

MË TË FUNDIT