Njihuni me familjen e Bekim Jasharit, Hamëz Jashari i vogël është bërë burrë

Bekim Jashari është djali i Hamëz Jasharit, vëllait të komandantit legjendar Adem Jasharit.

Ai tashmë ka krijuar një familje mjaft të gjerë, ka kater fëmijë, një vajzë dhe tre djem.

Djali i tij i madh mbanë emrin e gjyshit Hamëz ndërsa vajza mbanë emrin e Feridës dhe djali i vogël Blerim.

Në fotografitë më poshtë njiheni me familjen e tij, fëmijët dhe bashkëshorten.

Image

- Advertisement -

MË TË FUNDIT