Shkurte Fejza, është këngëtarja e njohur kosovare e cila vije nga Mushtishti i Suharekës, shkruan Gazeta NewBorn.

Familja e saj e babait është familje e madhe dhe e njohur në trevën ku ajo ka lindur.

Shkurta ka gjashtë motra dhe ajo është vetë e shtata motër, si dhe kanë dy vëllezër, transmeton Gazeta NewBorn.

Para disa dite ajo martoj vajzën e saj, Gresën me një biznismen nga Prishtina.

Më poshtë Gazeta NewBorn ua prezanton 7 motrat Fejza.

Fotografia e Shkurte Fejza