Njihuni me Bibliotekën më të madhe në botë (Video)

Biblioteka më e madhe në botë gjendet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në Uashington.

Mësohet se kjo Bibliotekë është themeluar në vitin 1800 dhe ka rreth 164 milionë artikuj.

Në videon e mëposhtme mund të shikoni këtë Bibliotekë

- Advertisement -

MË TË FUNDIT