Njëri ndër njerëzit më me ndikim në Evropë sot në Drenas (Foto)

Një ndër njerëz më me ndikim pa dyshim që është edhe zv.Presidenti i Parlamentit Evropian, Rainer Wieland, i cili sot do të shpallet qytetar nderi i Drenasit, shkruan Drenica Press

Seanca solemne do të nis nga ora 11 në objektin e komunës së Drenasit

Rainer Wieland do të zhvilloj edhe disa aktivitetet dhe vizita të ndryshme. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT