Një vajzë u bë hit në internet, përderisa ishte live

Ndërsa ishte duke filmuar një video të drejtpërdrejtë nga një restorant të një prej udhëtimeve të saja, një vajzë kishte një aksident të papritur që e bëri atë një hit në internet.

Në një video të postuar në YouTube që u shikua nga më shumë se një milion e gjysmë njerëz, vajza mund të shihet duke folur në celularin e saj dhe duke ngrënë ushqimin që e kishte porositur në një restorant, kur një nga mysafirët u shemb nga një karrige pas saj.

Mysafiri u përkul shumë mbi karrigen dhe humbi ekuilibrin, duke u krehur dhe duke rënë pranë saj. Vajza bërtiti e befasuar dhe uli celularin në mosbesim. Ajo duket se është tronditur më shumë nga ngjarja sesa personi që ka rënë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT