“Një tren për Bllacë”, e Ilire Zajmit promovohet në Cyrih

Nëpërmjet një mbrëmje letrare, më 7 mars do të promovohet libri i Ilire Zajmit “Një tren në Bllacë”, në Volkshaus, Cyrih.
Pos librit të Zajmit, në këtë mbrëmje do të promovohen edhe dy libra të Brahim Avdylit “Shtegtimi i lirisë”, dhe “Torzo e shpirtit tim/ Der Torso meiner Seele.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT