Një parti serbe e kopjon Partinë e Fortë të Kosovës (Foto/Video)

“Gjithçka është e zezë, vetëm Ljubica është i bardhë”, është njëri nga sloganet e një iniciativë qytetare për zgjedhjet lokale në Maldenovac të Serbisë. Iniciativa “Vetëm shumë” që është e ngjashme me partinë në Kosovë “Partia e Fortë” ka fituar 21% të votave.

“Lideri i madh” që është Ljubisa Preletačević Beli ka premtuar vende të lira të punës, investime me miliarda dhe po ashtu konstruktimin e resortit për skijim në Kosmaj- ashtu siç bëntë kryetari Lexhendar në Kosovë, transmeton Express.

Lubisha Preletaçeviq – Beli, i ka bërë thirrje partisë së Vuçiqit që të krijojë koalicion në qytetin e Mladenovciq por, sipas tij, kjo do të arrihej nëse kreu i partisë më të madhe në Serbi, u jep një shumë parash prej 750 milionë euro.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT