Një mësues hero! Ja çfarë bën për të dhënë mësim (foto)

40-vjeçari Abdul Mallik është një hero i vërtetë!

Ai udhëton cdo ditë 12 kilometra dhe noton përmes lumit ne qytetin Malappuram të Indisë për të i’u dhënë mësim disa femijëve, dhe ka 20 vite që e bën këtë!

Pasi kalon lumin, Abdul ndërron rrobat e lagura dhe mbërrinë në shkollë 10 minuta para se te fillojë mësimi.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT