Një ishull i rrezikshëm shfaqet në Trekëndëshin e Bermudës (VIDEO)

Një ishull i ri është formuar në trekëndëshin e Bermudës duke i paralajmëruar njerëzit që ti qëndrojnë larg pasi është i rrezikshëm.
Mendohet se ishulli i njohur me emrin ‘Shelly’ pasi është gjetur një numër i madh me predha gjatë dy muajve të fundit.
Ishulli ndodhet në Karolinën e Veriut, pranë Cape Point dhe ka një pamje shumë të bukur e tërheqëse për të gjithë.
Distanca mes tyre është vetëm 45 metra por lidhja mes tyre është shumë e fortë.
Janë dhënë shpesh herë lajmërime që njerëzit dhe vizitorët ti qëndrojnë larg pasi mund të përmbytje dhe mund të ketë peshkaqenë.
Sipas presidentit të zonës, Bill Smith e ardhmja e idhullit misterioz nuk dihet.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT