Pak më parë është raportuar rreth një aksidenti të rëndë në rrugën Arllat-Malishevë.

Në këtë aksident janë përfshirë pesë vetura, ndërsa burime të IndeksOnline mësojnë se një person ka vdekur.

Policia është në vendin e ngjarjes dhe po merret me rastin.