Një i vdekur dhe mbi 800 raste pozitive në Kosovë, del raporti i fundit

Ministria e Shëndetësisë ka pubikuar raportin e fundit rreth Covid-19 në vend.

Gjatë 24 orëve të fundit u shënuan 842 raste pozitive.

Një person ka vdekur kurse 110 janë shëruar.

Aktualisht janë 6.418 raste aktive me koronavirus.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT