Një grua ka gjetur fundin e ylberit (Foto)

Një grua ka gjetur fundin e një ylberi, dhe e ka fotografuar atë.

Fotografia e mahnitshme qartë shfaqë fundin e ylberit, ku ngjyrat e tij e prekin tokën.

Thuhej se askush nuk mund ta gjejë fundin e ylberit, për shkak se ngjyrat e tij nuk janë të dukshme nga afër.

Fenomeni shkaktohet nga shpërbërja e dritës në pikat e ujit, që është arsyeja pse ylberi ndodh kur dielli del pas shiut.

Sipas një miti, thuhet se në fundin e ylberit mund të gjesh enë të mbushura me ar – por kjo grua nuk gjeti asgjë përveç ngjyrave.

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT