Një fotograf i ka shpenzuar 6 vite vetëm për ta bërë këtë foto (FOTO)

Epo, siç duket një fotograf e ka bërë fotografinë e tij jetësore.

Por mos mendoni se kjo ishte veç një aksident i bukur.

Alan McFayden kishte pritur 6 vite, dhe kishte kaluar përgjatë 720,000 fotografive vetëm për ta kapur këtë fotografi të mrekullueshme, por që padyshim ia ka vlejtur.

Ai ka thënë për The Herald Scotland: “Unë doja që fotografia të ishte një zhytje e përsosur, pa të meta, zhytja plotësisht e drejtë, pa asnjë spërkatje të ujit dhe kjo fotografi ka kërkuar jo vetëm që unë të jem në vendin e duhur por edhe zogu ta bëjë fotografinë e mahnitshme”.

Pavarësisht se ai ka shpenzuar rreth 4,200 orë për ta bërë këtë fotografi në Skoci, Alan thotë se ia ka vlejtur.

Sidoqoftë, kjo është fotografia jetësore e Alan, e të cilën lajmi.net e sjell për ju.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT