Një fëmijë nëntë vjeç ka gjetur vdekjen në kanalin e lumit Ibër

 

Një djalë nëntë vjet i nacionalitetit serb(R. NJ) është mbytur sot në kanalin e lumit Ibër në Zupq të Zubin Potokut.
Shefi i policisë regjionale të veriut të Mitrovicës Zhelko Bojiq ka thënë për mediat serbe se djaloshi ka rënë në kanal dhe ngaa ty e kanë nxjerrë fqinjët.
Nëntë vjeçari është dërguar në spitalin e Mitrovicës ku është konstatuar vdekja e tij.
Uji në lumin Ibër është rritur pas reshjeve të fundit në këtë pjesë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT