Një dukuri e pazakontë po ndodh në Podujevë: Veturat ndalohen e më pas grabiten

 

 

Një dukuri e pazakont është duke ndodhur natën vonë në fshatin Doberdol te Podujeves, ku disa persona të panjohur hedhin guret në rrugë, ku presin që veturat të ndalen e pastaj ti sulmojnë.

Rasti i fundit ka ndodhur mbrëmë rreth ores 22:45 ku një person ka kaluar 5 minuta para se të vendoseshin gurët dhe kur është kthyer i gjeti ata në rrugë. Ju lutemi keni kujdes sepse kjo nuk është hera e parë që ndodhë ky fenomen. Të gjitha veturat në vendin në fjalë kanë kaluar me shpejtësi që të mos kenë ndonjë rrezik eventual.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT