Një delegacion turk viziton komunën e Koçanit

Një delegacion nga qyteti Koçarli nga Republika e Turqisë, i udhëhequr nga kryetar i komunës Mutlu Ozturk, sot në pasdite e kanë vizituar komunën e Koçanit, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Në takimin zyrtar me kryetarin e Këshillit, Jordan Dimitrov dhe me sekretarin e komunës janë këmbyer mendime për mundësinë e bashkëpunimit midis dy komunave.

“Është kënaqësi për mua që mund të fillojmë bashkëpunim me komunën e Koçanit. Me ne në Koçani gjendjet edhe shoqëri kulturore nga Koçarli, kështu që miqësia do të kalojë para kulturës. Komuna jonë është kryesisht bujqësore dhe është e njohur për prodhimin e fëstëkëve ka thënë mes tjerash kryetari i komunës Koçarli, Mutlu Ozturk.

Kryetari i Këshillit të Koçanit e ka prezantuar këtë komunën me karakteristikat dhe mundësitë e saj për bashkëpunim në planin ekonomik, kulturor dhe sportiv, ndërsa mysafirët patën rastin ti vizitojnë disa nga qendrat turistike për rekreacion të Koçanit./Telegrafi/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT