Një baba hero shpëton familjen e tij (VIDEO)

Ky është momenti horror, kur një baba hero shpëton familjen e tij, e cila u sulmua nga një person i sëmurë mendor. Ai ishte i armatosur me një thikë dhe kishte dalë në rrugë, duke goditur kë i dilte përpara. Ngjarja ndodhi në Jinjiang të Kinës. Por babai, që kishte dalë me gruan dhe dy fëmijët, hyri mes të çmendurit dhe familjes së tij. Policia arriti të arrestojë agresorin.

https://www.youtube.com/watch?v=FMcTde5D_tA&feature=youtu.be

Shtatë persona u plagosën, një prej tyre rëndë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT