NISMA thotë humbem sepse Xhavit Drenori na tradhtoj

Enver Hoti, deputeti i NISMA për Kosovën  ka folur në një konferencë para gazetarëve duke falënderuar gjithë qytetarët të cilët kanë votuar sot për ndryshimin në Drenas.

Hoti ka thënë se NISMA ka sjellur demokracinë dhe se PDK-ja më nuk është bastion i PDK-së.

“Mendoj që është e arritura më e madhe dhe ky reflektim do të zhvillohet në gjithë vendin”.

“Falënderojmë qytetarët të cilët votuan mbi 55% për ndryshim”.

“Xhemajlaj dhe NISMA ishin në një shtetrrethim politik dhe i gjithë ky presion e dha një rezultat”.

“Dhe tashmë mund të themi që Lladrvoci është fitues”.

“Shpreh një zhgënjim që Drenori i tradhtoi votuesit e vet”, ka thënë Hoti.