NISMA: Menaxheri i qendrës në Sankofc po del nga shkolla dhe po kontakton me qytetarë

Dega e NISMA për Kosovën në Drenas, është duke parë vazhdmisht thyrje të rregullave gjatë procesit zgjedhor në Drenas.

Në shkollën fillore “Luigj Kurakuqi” në Sankoc, ku menaxheri i kësaj qendre të votimit është duke daluar kohë pas kohe nga shkolla, duke kontaktuar me grupe të qytetarëve, dhe levizjet e tij janë të dyshimta dhe në kundërshtim me përgjegjësitë që ka si menaxher i qendres së votimit.

Po ashtu, edhe në shkollën “ Xheladin Gashi-Plaku“, në Komoran, kemi situatë të njejtë, ku menaxheri i qendres së votimit është duke qendruar jashtë qendres dhe eshte duke ua imponuar qytetarëv votues se për kë duhet votuaar.

Dega e Nisma për Kosovën në Drenas i bën thirrje edhe prokurorit të shtetit të filloj sa më parë të mirret më këto rastë që po përsëriten vazhdimisht që nga mëngjesi.

Displaying komorani.jpgDisplaying komorani1.jpgDisplaying komorani2.jpg

- Advertisement -

MË TË FUNDIT