Nisin restaurimet në kalanë e Gjirokastrës

Në qytetin e bukur të Gjirokastrës kanë nisur restaurimet në kalanë e këtij qyteti. Këto restaurime po bëhen në prag të organizimit të Festivalit të Folklorit Kombëtar i cili mbahet në maj.
Kalaja e Gjirokastrës është një atraksion mjaftë i njohur turistik, i cili tërheq vizitorë të shumtë duke i mahnitur me bukurin e saj si dhe me pamjen mahnitëse e cila ofron pamjen e bukur të qytetit.
Festivali i Folklorit Kombëtar do të gjallëroj edhe më shumë qytetin e gurtë të Jugut të Shqipërisë, kalanë e qytetit, si dhe do të promovoj vlerat e folklorit shqiptar.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT